Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Tuesday, January 2, 2018

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – 24 ΩΡΕΣ – 216 900 1900

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – 24 ΩΡΕΣ – 216 900 1900

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.


Η Αποφρακτική Γέρακα εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στις αποφράξεις παντός τύπου καλύπτοντας ολόκληρη την περιοχή της Αττικής, καθώς οι αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της την καθιέρωσαν ως μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της περιοχής, στο χώρο των αποφράξεων. Εκτός από ιδιώτες εξυπηρετεί: σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, εργοστάσια, στρατόπεδα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε το πρόβλημά σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.
Για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, επικοινωνήστε με τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους, την Αποφράξεις Γέρακας. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ 216 900 1900 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

gerakas-apofraheis
Οι Αποφράξεις Γέρακα προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Γέρακα.

No comments:

Post a Comment