Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Friday, December 22, 2017

ΑΡΧΙΚΗ - Αποφραξεις Γαλατσι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ –  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ! ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 20€|
*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Έχει βουλώσει η αποχέτευσή σας;
Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα σας καλώντας την Εταιρεία Αποφράξεων μας στο 210 28 500 15.
Άμεσα θα έρθει συνεργείο, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και θα αποφράξουν την αποχέτευσή σας πριν το πρόβλημα καταστεί μεγάλο και δαπανηρό.
Όλοι μας βασιζόμαστε στην σωστή λειτουργία των αποχετεύσεων κάθε μέρα, για τις καθημερινές δουλειές και τις συνήθειες μας. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρία μας συνιστά προληπτικές εργασίες - λύσεις για την εξάλειψη των αποφράξεων στις αποχετεύσεις σας.
Οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται βοήθεια από ειδικούς, όταν διάφορα πράγματα αρχίζουν και εμποδίζουν την ομαλή ροή του νερού. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες ενδείξεις προβλημάτων στην αποχέτευση:
  • Το νερό δεν φεύγει από το σιφωνάκι του νεροχύτη όταν η βρύση είναι ανοιχτή.
  • Τα νερά μένουν στάσιμα
  • Η λεκάνη της τουαλέτα σας ξεχειλίζει
  • Υπάρχει έντονη άσχημη μυρωδιά
Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση. Εμείς θα πραγματοποιήσουμε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας.


Αποφραξεις Γαλατσι

No comments:

Post a Comment