Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Wednesday, January 10, 2018

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 210-9615255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 210-9615255



ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Από τη δεκαετία του 1970 που η Αποφράξεις Νέας Σμύρνης ιδρύθηκε, έχει επιλύσει αμέτρητα προβλήματα σε αποχετευτικά δίκτυα σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλα τα προάστια της νότιας Αττικής. Παρέχει υπηρεσίες τακτικής, προληπτικής συντήρησης, αποφράξεων και επαγγελματικών καθαρισμών στους οποίους περιλαμβάνεται ο καθαρισμός με τη μέθοδο υδροβολής με υψηλή πίεση νερού.
Τα συνηθισμένα οικιακά απορρίμματα όπως το λίπος, τα μαλλιά και τα υπολείμματα τροφών μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ζημιές στο αποχετευτικό σας σύστημα. Αυτά τα ίδια υλικά είναι υπεύθυνα για τη συντριπτική πλειοψηφία των εμπλοκών και τα απλά καθαριστικά του εμπορίου δεν είναι σε θέση να καθαρίσουν επαρκώς. Η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού με υδροβολή υψηλής πίεσης νερού για να απομακρύνει πλήρως όλα τα υπολείμματα από τις αποχετεύσεις σας.

No comments:

Post a Comment