Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Monday, January 8, 2018

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ – 24 ΩΡΕΣ – 210 981 9999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ – 24 ΩΡΕΣ – 210 981 9999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.
ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Έχοντας στη διάθεσή μας τα πλέον σύγχρονα μέσα, άρτιο εξοπλισμό, ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα και κάνοντας διάγνωση των αποχετευτικών δικτύων με κάμερα, θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Είμαστε δίπλα σας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και Αργίες.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ 210 981 9999 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Σε περίπτωση προβλήματος, συνήθως έχει προκύψει επειδή ένας από τους παρακάτω λογούς συντρέχει η εμφάνιση ριζών μέσα στους αγωγούς, κάποια καθίζηση στους αγωγούς η απλά  συσσωρευτεί διαφορά λύματα μα στο αποχετευτικό σύστημα, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας αποφράξουμε τις σωληνώσεις, τους αγωγούς και τα φρεάτια σας, οικονομικά και γρήγορα χρησιμοποιώντας ριζοκοπτικό μηχάνημα όπου αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης τα συνεργεία μας θα αντλήσουν τα νερά που λιμνάζουν στους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας χώρους άμεσα και αποτελεσματικά και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

No comments:

Post a Comment