Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Friday, January 5, 2018

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ 210-6032020

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ 210-6032020


αποφραξεις στο γερακα

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

Έχετε ένα φραγμένο σωλήνα γεμάτο με λίπος, μαλλιά ή συντρίμμια; Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Γέρακας μπορούν να καθαρίσουν οποιαδήποτε οικιακή ή επαγγελματική γραμμή της αποχέτευσής σας. Καλέστε μας για έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος.
Είμαστε ειδικοί στην αντιμετώπιση των επίμονων εμπλοκών σε νεροχύτες, λεκάνες τουαλέτας και γενικά στα δίκτυα των αποχετευτικών αγωγών. Ο χρόνος απόκρισης μας για κάθε κλήση έκτακτης ανάγκης σε αυτούς τους τομείς είναι γρήγορος και άμεσος. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με φιλικό και επαγγελματικό τρόπο.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκομίσει τα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων. Τα οχήματα του στόλου της Αποφραξεις Γερακας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται.

No comments:

Post a Comment