Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Monday, January 8, 2018

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.


 
Στην Αποφρακτική Παγκρατίου η εξοικείωσή και το μεράκι για τη δουλειά μας καθώς κι η συνεχής επαφή με τους πελάτες μας μας κρατάνε σε υψηλό επίπεδο προσαρμογής στα δεδομένα της εποχής. Έτσι η εταιρία μας κατέχει από τους πιο μοντέρνους εξοπλισμούς σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ενώ το έμπειρο προσωπικό λειτουργεί πάντα με κριτήριο την γρήγορη κι αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Αποφράξεις προσφέρουμε σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της.
Αποφράξεις Παγκράτι
Η Αποφράξεις Παγκράτι είναι εταιρεία που εξειδικεύεται στους επαγγελματικούς καθαρισμούς των αποχετεύσεων της λεκάνης της τουαλέτας, του μπάνιου, του νιπτήρα του μπάνιου σας, του νεροχύτη της κουζίνας σας, των ομβρίων υδάτων και των εξωτερικών χώρων. Χρησιμοποιούμε ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού . Ειδικευόμαστε στους επαγγελματικούς καθαρισμούς των αποχετεύσεων. Είτε πρόκειται για την κουζίνα σας, το μπάνιο, το υπόγειο, ή την τουαλέτα μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση. Έχουμε εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας για να φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος.

No comments:

Post a Comment