Η απόδοση μίας αποφρακτικής εργασίας φαίνεται πολλές φορές κάποιες μέρες αφού έχει διενεργηθεί.
Οι αποφράξεις Βλάχος εγγυώνται για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Με προσωπικό για το οποίο πραγματικά εγγυόμαστε προσωπικά και τεχνολογικό εξοπλισμό που όμοιος του δεν υπάρχει στην αγορά μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Tuesday, January 2, 2018

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ – 24 ΩΡΕΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Μηνιαία συντήρηση με απόφραξη από 15 – 25 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.
Η Αποφρακτική Καλύβια σας υπόσχεται λύση στο πρόβλημα που ονομάζεται αποφράξεις. Με την δύναμη που μας δίνουν τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας μας και με την άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουν οι τεχνικοί μας μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και να είστε σίγουροι για την λύση του προβλήματός σας. Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε άσκοπα. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.
Αποφράξεις ΚαλύβιαΑντιμετωπίζετε προβλήματα στο σύστημα της αποχέτευσης σας και πάλι; Μην εκνευρίζεστε. Βασιστείτε στα έμπειρα χέρια μας για 20 και πλέον χρόνια για να σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων για να διατηρήσει την αποχέτευσή σας χωρίς προβλήματα, και εσάς χωρίς νεύρα και χωρίς άγχος! Καλέστε Αποφράξεις Καλύβια οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα με την ησυχία σας – είμαστε ανοιχτά 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Πρόβλημα στη λειτουργία της αποχέτευσης σας; Δεν είστε μόνοι. Η Αποφράξεις Καλύβια είναι στο πλάι σας.

No comments:

Post a Comment